Více o zápasu

Muži A

1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C

7

FBC Tigers Poruba

4
Moravskoslezská liga mužů 10. 12. 2023 @ 15:00 SH ZŠ Mařádkova Opava

Druhý zápas nás čekal Rožnov z vršku tabulky. To, co se dělo první třetinu, však jen těžko popsat slovy. Celý tygří tým jakoby prvních 12 minut na hřišti vůbec nebyl. Sněhulák mezi třemi tyčemi situaci také příliš nepomohl. Jak má B tým syndrom Anakonda, Šprince už nějaký ten rok straší právě Rožnov. Poprvé v téhle sezoně (a snad i naposled) si tak vybral svůj špatný zápas a po jedenácti minutách svítilo děsivé skóre 0:4 a to znamenalo změnu gólmana, aby se Seidler dostal do zápasového tempa. Druhá třetina sice ještě nejprve přinesla jeden gól do naší sítě, pak jsme se konečně dostali ke slovu i my. Nejprve Hurta při hře pět na pět, následovala jeho přesilovková bomba k tyči a stav 2:5. Kritické dvě minuty přišly v oslabení od 23:16 po vyloučení Přindiše a Kotzura, naštěstí si však Rožnov moc příležitostí nevypracoval a ani jedna přesilovka využita nebyla. Potencionální jiskřičku naděje vykřesal gólem na 3:5 Keberle, Rožnov však dokázal rychle odpovědět a na to už nám nepomohl ani šťastný gól po třech odrazech připsán Filipčíkovi. Na konci jsme ještě hráli přesilovou hru bez brankáře, tu jsme však už využít nedokázali a ze zápasu tak odcházíme s prohrou 4:7.

Aktuální tabulka vypadá všelijak a aktuální šesté místo nezní zrovna nejlépe, na prvního však ztrácíme jen čtyři body a máme dva zápasy k dobru s celky pod námi, vše je tedy stále otevřené.

Střely Tigers – 31 | Střely Rožnov – 15

Kanadské bodování: 19:14 P. Hurta (O. Chovanec), 21:47 P. Hurta (O. Chovanec), 28:40 O. Keberle, 30:28 J. Filipčík (M. Kapec)

Gólman: J. Šprinc (od 11:31 M. Seidler)

Sestava: J. Šprinc. T. Beneš, M. Seidler – D. Kotzur, M. Hlaváč, M. Novotný, O. Keberle ©, M. Přindiš, L. Říhovský, O. Chovanec, J. Vajda, V. Karásek, J. Fanfrla, D. Tichopád, D. Studník, M. Grzymek, P. Hurta, J. Filipčík, M. Kapec

Trenér: D. Vlček, F. Džubinský

1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C 7 - 4 FBC Tigers Poruba

  • Neděle 10 prosince 2023 @ 15:00
  • Moravskoslezská liga mužů 
  • SH ZŠ Mařádkova Opava
2
Odehráno
0
Výhry
1
Remízy
1
Prohry

Předchozí zápasy

10 Pro 23 15:00 MUŽI A 1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C v FBC Tigers Poruba 7 - 4
02 Bře 24 14:00 MUŽI A FBC Tigers Poruba v 1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C 2 - 2