Více o zápasu

Muži A

FBC Tigers Poruba

4

FK Gůfuň Nový Jičín

4
Moravskoslezská liga mužů 21. 1. 2024 @ 20:00 SH SŠIEŘ Rožnov p. R.

Druhý zápas proti Novému Jičínu znamenal pro nás malou neznámou, protože se soupeřem jsme se ještě nestřetli, čísla však napovídala, že to bude velmi zajímavé utkání. Blíže k pravdě tato předzvěst snad ani být nemohla. Stejně jako v prvním utkání i nyní se povedlo skórovat hned z první šance, o to se postaral prozatimní nejlepší střelec týmu Hlaváč. O minutu později byla radost v tygří kleci znovu, Vajda svižným pasem našel úplně volného Chovance a ten z první na přední nedal Krkoškovi žádnou šanci. Do konce první třetiny jsme se pak dostali 2x do vyloučení, ve kterém si však Jičín nevytvořil nic závažného a zůstáváme tak na stavu 2:0. Po minutě a půl v druhé třetině přišla radost tygrů už potřetí. S jediným rozdílem mezi druhým a třetím gólem byl ten, že tentokrát pro Chovance na bombu z první k přednímu klacku nabíjel Hurta. Tenhle gól nám však jakoby svázal veškerou kreativitu, protože i tentokrát přišly temné časy. Přesně v polovině zápasu se během tří minut mohlo pokazit vše, co mohlo a šťastné trefě Hanzelky, úplně volného Dreslera a Kumpy, který pravda – trefil skvěle, bylo skóre od času 22:21 vyrovnané a začínalo se nanovo. Tyto temné časy neskončily ani začátkem třetí třetiny a poprvé nejen v utkání, ale během celého dne, jsme okusili, jak chutná prohrávat. To nás však nepoložilo úplně, ale vlilo novou energii do žil. Nepříznivé skóre znamenalo stažení na dvě lajny a poté se spustil kolotoč, kterému chyběla jen jedna tečka navíc. O tu jedinou, vyrovnávající, se totiž postaral Filipčík. A ta pátá navíc, už směr mezi tři tyče nenašla. Nový Jičín si však během posledních 10 minut nevypracoval vůbec nic. S konečným stavem 4:4 tak bereme bod za plichtu. Vzhledem k vývoji utkání těžko říct, jestli jsme dva body ztratili, nebo jeden získali. Dá se říct, že pro nás je soutěž přesně v půlce. Někteří mají sice již o dva zápasy více, aktuálně se však nacházíme přesně na středu (6. místo), tabulka je však stále tak těsná a otevřená, že i tenhle bod může mít po dvaceti zápasech cenu zlata. Do druhé poloviny nás může motivovat výhled na soupeře před námi (bilance 3-1-1), musíme však přestat ztrácet body, jakýmkoliv způsobem, se soky pod námi. Ať už tato remíza, nebo prohra s Bazingou. Díky všem rodičům, přítelkyním a klubovým příznivcům, kteří přijeli až do Rožnova, bylo vás ohromně slyšet! Další zápasy nás čekají 10.2. na Varenské v Ostravě, budeme doufat, že vás uvidíme a uslyšíme znovu. To už i Danek říkal, že vezme pár hlasitých posil z Roxany navíc.

Střely Tigers – 19 | Střely Nový Jičín – 12

Kanadské bodování: 0:16 M. Hlaváč (J. Filipčík), 1:27 O. Chovanec (J. Vajda), 14:23 O. Chovanec (P. Hurta), 33:43 J. Filipčík (J. Fanfrla)

Gólman: M. Seidler

Sestava: M. Seidler, T. Beneš, J. Šprinc – D. Kotzur, M. Hlaváč, M. Přindiš, L. Říhovský, O. Chovanec, J. Vajda, J. Fanfrla, D. Tichopád, D. Studník, T. Vicherek, M. Grzymek, P. Hurta, J. Filipčík, M. Kapec, M. Novotný, O. Keberle (C)

Trenér: D. Vlček

FBC Tigers Poruba 4 - 4 FK Gůfuň Nový Jičín

  • Neděle 21 ledna 2024 @ 20:00
  • Moravskoslezská liga mužů 
  • SH SŠIEŘ Rožnov p. R.
2
Odehráno
1
Výhry
1
Remízy
0
Prohry

Předchozí zápasy

21 Led 24 20:00 MUŽI A FBC Tigers Poruba v FK Gůfuň Nový Jičín 4 - 4
16 Bře 24 12:45 MUŽI A FK Gůfuň Nový Jičín v FBC Tigers Poruba 2 - 3