Více o zápasu

Muži A

FBC Tigers Poruba

2

1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C

2
Moravskoslezská liga mužů 2. 3. 2024 @ 14:00 SH ZŠ Čeladná

Zápas s Rožnovem nás měl teprve pořádně prověřit. Přestože jsme očekávali to nejlepší, co Rožnov může nabídnout, soupeř nakonec dorazil bez dvou největších opor. Před zápasem ve vzduchu visel nejvyšší otazník v podobě maskovaného muže v brankovišti Tigers. Po posledním výkonu proti stejnému soupeři nakonec bylo (dle mého správně) usouzeno, že masku nasadí Seidler.

Na první branku se nečekalo dlouho, bohužel však na špatné straně. V druhé minutě jsme na středu udělali námaz námazů a po rychlé souhře Rožnova s tímhle nešlo nic než akceptovat obdržený gól, zkrátka jiného udělat. Po zbytek třetiny jsme byli aktivnější a hladoví po vyrovnání, na výrazně bránicí Rožnov jsme však prvních 13 minut najít nedokázali.

Druhá třetina se odehrávala v naprosto stejném duchu. Hlad, chuť, nápad, myšlenka, vše bylo. Jen ten gól. Většina střel končila na bloku, na tyči, nebo na výborném Camfrlovi. Dočkali jsme se až na začátku 18. minuty, vyrovnání zařídil Filipčík a začínalo se nanovo. Rožnov sice po inkasování zabral, nic dalšího to však nepřineslo a na poslední část dne to znamenalo remízu aktuální smír 1:1.

O pauze jsme si řekli, že jdeme pokračovat v tom, co jsme předváděli, především se vyvarovat faulům a urvat tři body. To nám vydrželo ani ne minutu, poté nafasoval dvojku, s nastaveným metrem sice trochu přísnou, ale pravidlově oprávněnou, Filipčík za nedovolenou vzdálenost. Rožnov však v přesilovce nepřevedl ale vůbec nic, a to nás nastartovalo po strhnutí vedení na naši stranu ještě víc. To se nakonec povedlo, na konci 31. minuty odšpuntoval randál na Čeladné Hlaváč. Znovu opět, po tygrovsku, krátce na to přišla druhá a poslední individuální chyba a po totožné situaci z první obdržené branky to byl i nyní recept na rožnovský frgál, který nám nezachutnal. Poslední příležitost na změnu stavu jsme dostali na předposlední dvě minuty ze tří jedinou přesilovou hrou. Stejně tak jako soupeř, jsme však i my nepředvedli vůbec nic a zápas tak končí remízou, což znamená třetí výjezd po sobě jen 4 body a čím dál menší (ne nereálnou) šanci na vytoužený postup.

Za co se určitě můžeme pochválit, je nasazení. Všichni šlapali po celou dobu, lavička žila až na nádraží a každý v týmu předvedl to, co umí. Na čem zapracovat do příště, jak efektivněji útočit do betonu a zaparkovaného autobusu. To dnes rozhodlo o tom, že nebereme body tři, ale jen jeden. Celkově za dva zápasy s Rožnovem bereme jen bod za tuhle remízu s celkovým skórem 6:9. A to ještě můžeme být rádi, že ani na jeden zápas nebyl Pepa Viktořík. To by možná vypadalo ještě hůř.

Den na Čeladné za námi, potřetí v řadě bez pokřiku, ten se provádí jen za plného počtu. Věříme, že na dalším dvojutkání (na Dopravce 16.3.) se to už podaří a při troše štěstí by i soupeři nad námi mohli pár bodů pro udržení nadějí na postup tratit. Díky všem, co dorazili, na Dopravce se na Vás těšíme v bouřlivé domácí atmosféře. Jako vždy, budeme vás potřebovat!

Střely Tigers – 23 | Střely Rožnov – 8

Kanadské bodování: 17:11 J. Filipčík (M. Kapec), 30:55 M. Hlaváč (M. Kapec)

Gólman: Mar. Seidler

Sestava: Mar. Seidler, J. Šprinc, T. Beneš – D. Kotzur, M. Hlaváč, O. Keberle ©, M. Přindiš, L. Říhovský, O. Chovanec, J. Fanfrla, D. Tichopád, D. Studník, T. Vicherek, M. Grzymek, P. Hurta, J. Filipčík, M. Kapec

Trenér: D. Vlček

FBC Tigers Poruba 2 - 2 1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C

  • Sobota 2 března 2024 @ 14:00
  • Moravskoslezská liga mužů 
  • SH ZŠ Čeladná
2
Odehráno
0
Výhry
1
Remízy
1
Prohry

Předchozí zápasy

10 Pro 23 15:00 MUŽI A 1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C v FBC Tigers Poruba 7 - 4
02 Bře 24 14:00 MUŽI A FBC Tigers Poruba v 1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C 2 - 2