Více o zápasu

Muži B

FBC Tigers Poruba

7

1. SFK Havířov B

9
Moravskoslezská třída mužů 3. 3. 2024 @ 13:40 TJ Slavia Malé Hoštice

Motivováni pro získání bodů jsme se postavili proti SFK Havířov, který na nás vletěl ve velkém tempu, na což nedokázala reagovat naše obrana po celý zápas. Po minutě a půl tak svítilo děsivé skóre 0:2 a v půli minuty desáté pak dokonce 0:3. Jiskřičku naděje vykřesal obránce z nouze útočným výletem Schmidt, který poslal míček přesně nechytatelných „dvacet nad led k tyči“ klasickým gólem do šaten.

To přineslo efekt i do začátku druhé části, Džubinský pokračoval v nastaveném mindsetu a snížil na 2:3. Pak se znovu všechno sesypalo a během dalších dvou minut během tří zkratů obrany byl stav 2:6. Od téhle chvíli se jednalo o pomyslné přetahování lanka, na další dva vstřelené góly odpověděli Keberle M. a Kocúr, což znovu znamenalo udeření soupeřů v krátkém sledu dvěma góly, což ještě pokoušel zvrátit Hlaváč, jenže další zkrat vzadu zase znamenalo stejný stav. To už byla poslední část dne, kdy si ještě slovo vzal znovu 2x Hlaváč, na celkové kiksy vzadu to už ale nestačilo.

Důležité faktory: Zápasová divočina, kde se můžeme pochválit za to, že jsme neskládali zbraně. Tak jako ale umíme pochválit, je potřeba i zkritizovat a zamyslet se nad tím, co se vlastně stalo. 5 obdržených branek jako přes kopírák, individuální chyby, vykračování k soupeřům, přestože pokyny byly jiné, a tak dále. O počtu přečíslení ani nemluvě, protože na tohle zpětně pomýšlet otevírá staré rány. Z několika desítek brejků jsme dokázali dobře odbránit poslední dva. Bída, žal a zmar. Nedá se nic dělat, takový dokáže florbal někdy taky být. Paskov jsme mohli potenciální výhrou nad SFK definitivně přeskočit a SFK podruhé v sezoně připravit o pocit z výhry, takhle jsme se o výhru připravili jen vlastními chybami. Hodit za hlavu, poučit se a potrénovat bránění brejků do příště. První místo je už daleko, o to druhé do konce sezony se ještě určitě porveme. Dva body, to je jedna ztráta. Dáme do toho vše. Další zápasy nás čekají na Čeladné, opět den po odehrání áčka, tentokrát na Čeladné. Pomozte nám se vyšplhat na druhé místo, těšíme se na vás!

Kanadské bodování: 11:49 P. Schmidt (F. Džubinský), 13:34 F. Džubinský (M. Hlaváč), 17:28 M. Keberle, (O. Keberle), 20:02 V. Kocúr (D. Studník), 22:10 M. Hlaváč (F. Džubinský), 24:53 F. Džubinský, 29:46 M. Hlaváč (O. Keberle)

Gólman: J. Beňovič

Sestava: J. Beňovič, J. Šprinc – M. Keberle, J. Szurman, M. Hlaváč, M. Novotný ©, O. Keberle, L. Říhovský, M. Prachař, P. Mintěl, Š. Willaschek, V. Kocúr, D. Studník, T. Vicherek, P. Schmidt, F. Džubinský

FBC Tigers Poruba 7 - 9 1. SFK Havířov B

  • Neděle 3 března 2024 @ 13:40
  • Moravskoslezská třída mužů 
  • TJ Slavia Malé Hoštice
4
Odehráno
1
Výhry
0
Remízy
3
Prohry

Předchozí zápasy

30 Zář 23 12:10 MUŽI B FBC Tigers Poruba v 1. SFK Havířov B 2 - 4
18 Lis 23 9:00 U17 FBC Tigers Poruba v 1. SFK Havířov B 2 - 13
09 Pro 23 14:40 MUŽI B FBC Tigers Poruba v 1. SFK Havířov B 3 - 2
03 Bře 24 13:40 MUŽI B FBC Tigers Poruba v 1. SFK Havířov B 7 - 9