Více o zápasu

Muži B

FBC Tigers Poruba

8

SKP Nový Jičín – FBK Frenštát

0
Moravskoslezská třída mužů 17. 3. 2024 @ 8:00 SH ZŠ Čeladná

O den později se představil také druhý mužský tým, který bojoval o posunutí na druhé místo. Úvodní hvizd v 8:00 proti pořadatelskému klubu se mnoha tygrům nelíbil a na hře to bylo znát. První třetinu jsme sice vstřelili dvě branky po zásluze Hlaváče a Keberleho, jinak ale příliš radosti pohledět na hru nebylo.

Během pauzy jsme se zase probrali a pokračovali v naší hře. Během třetiny se prosadil 2x Džubinský,, následnou přesilovku využil během 16 vteřin Studník. Tady si dovolím jako někdo, kdo běžně dřepí v malém brankovišti dodat, že během posledních pár týdnů šla kvalita střelby od Studníka strmě nahoru. Ať je v tom cokoliv, jen tak dál. Během třetiny mohlo fíků přibýt mnohem více, buď nám však nevycházela poslední přihrávka, nebo vystavil stopku soupeřův gólman.

Stav 5:0 vypadal slibně, cílem bylo udržet čisté konto a navýšit číslo ideálně na dvoumístný rozdíl. To se povedlo staršímu z Keberlů doklepnutím z otočky po náhozu Kocúra, hattrick na 7:0 pak završil Džubinský. Jedinou kaňku v zápase způsobil na levém křídle Šprinc, který napadal víc, než bylo zdrávo a poprvé ve florbalové kariéře se ať už jako gólman nebo hráč podíval na trestnou. Možná to byl nechtěný pokus o pomstu za poškození nuly o den dřív pro Beneše, těžko říct (haha). To však zbývající tygři odbránili bez problémů a co víc, Kocúr přidal do konce utkání ještě jednu branku a pokračuje tak ve svém dělostřeleckém odstřelování z áčka. Jak jednou ten člověk přijde střízlivý, to se vážně dějí věci. Konec utkání tak znamená 8:0 a tři body do tabulky.

Kanadské bodování: 3:26 M. Hlaváč (P. Mintěl), 9:44 O. Keberle (J. Szurman), 15:06 F. Džubinský (M. Hlaváč), 17:09 F. Džubinský (O. Keberle), 22:00 D. Studník (M. Novotný), 25:21 M. Keberle (V. Kocúr), 29:21 F. Džubinský (L. Říhovský), 34:49 V. Kocúr (J. Szurman)

Gólman: T. Beneš

Sestava: T. Beneš, J. Beňovič – M. Keberle, J. Szurman, M. Hlaváč, M. Novotný ©, O. Keberle, L. Říhovský, P. Mintěl, Š. Willaschek, V. Kocúr, D. Studník, P. Schmidt, F. Džubinský, J. Šprinc

FBC Tigers Poruba 8 - 0 SKP Nový Jičín – FBK Frenštát

  • Neděle 17 března 2024 @ 8:00
  • Moravskoslezská třída mužů 
  • SH ZŠ Čeladná
3
Odehráno
3
Výhry
0
Remízy
0
Prohry

Předchozí zápasy

15 Říj 23 12:30 MUŽI B FBC Tigers Poruba v SKP Nový Jičín – FBK Frenštát 15 - 2
06 Led 24 15:00 MUŽI B FBC Tigers Poruba v SKP Nový Jičín – FBK Frenštát 5 - 4
17 Bře 24 8:00 MUŽI B FBC Tigers Poruba v SKP Nový Jičín – FBK Frenštát 8 - 0