Články

VÍKENDOVÝ PROGRAM | Áčko hraje v Opavě; Béčko cestuje do Paskova; představí se také starší žáci a elévi!

MUŽI A | Poslední zápasy roku 2023 čekají o nejbližším víkendu mužský A-Tým, tentokrát se během neděle vypraví do Opavy na základní školu Mařádkovu.
Prvním soupeřem bude tým z chvostu tabulky FbC COYOTES Jablunkov. Ti jsou v prozatimním průběhu sezóny po osmi zápasech bez bodu s nejhorší obranou i útokem v lize. Jablunkov se ovšem nesmí podcenit, neboť především v posledním zápase ukázali, že se nebojí hrát florbal a potrápili dokonce i našeho dalšího nedělního soupeře 1. FBK Rožnov pod Radhoštěm C, kterému podlehli pouze 6:7.
Rožnov je současným lídrem tabulky s 15 body, tedy 2 body před našimi muži, kteří však mají dva zápasy k dobru. Ve vzájemném zápase dojde k unikátnímu souboji, neboť rožnovští Sršni se pyšní nejlepším ligovým útokem s 59 brankami a Tygří smečka naopak nejlepší ligovou obranou s pouhými 19 obdrženými brankami. Na pozoru se tato obrana bude muset mít především před soupeřovým Viktoříkem, který vévodí kanadskému bodování celé soutěže s 26 body.
Jisté je, že nás opět čeká kvalitní florbal, tentokrát v nedaleké Opavě, a tak určitě nebude litovat nikdo, kdo se vypraví naše Áčko podpořit.
Pro ty, co se nemohou dostavit přímo na halu bude zajištěn přímý přenos na platformě twitch.tv, případně textový servis na stránkách Českého florbalu.

MUŽI B | Mužský B-Tým v sobotu vycestuje už do tradiční haly v Paskově, kde je čekají velmi kvalitní utkání proti zatím suverénovi ligy 1. SFK Havířov florbalový oddíl B a domácímu Céčku Paskov Saurians, které držím druhé místo.

STARŠÍ ŽÁCI | Ve stejný den v ranních hodinách čeká na starší žáky domácí dvojzápas s FBC Orca Krnov, jednou se však bude jednat o Bruntálskou sekci tohoto klubu.

ELÉVI ČERNÍ | Na Ostravské ČPP aréně opět v sobotu čeká další turnaj na Černý tým elévků, které čeká pořádající FBC Ostrava, FBC Orca Krnov, FBC Vikings Kopřivnice a FBC Třinec!