Články

POHÁR | První kolo zakončili muži na druhém místě!

Do začátku ligové sezony sice ještě nějaký ten týden chybí, pohár však již může radostně započít.

V druhém historicky přihlášeném ročníku nám byly přilosovány týmy z Rožnova, Frenštátu, Nového Jičína a ze zákopcovitého údolí, krásnopolského Mvilu. V tomto pořadí se také všechna utkání hrána na 3×15, které nás čekají i tuto sezonu v regionu, odehrála. Pravidelné reporty Vás neminou ani letos a můžete se na ně těšit na odkazech níže:

5:3 vs 1.FBK Sršni Rožnov p/R

6:3 vs TJ Sokol Frenštát p.R.

3:4 vs Warriors Nový Jičín

4:5 vs MVIL Ostrava

Slovo závěrem – první kolo poháru, čtyři zápasy, 6 bodů a druhé místo ve skupině nás posílá do druhého kola se stejným soupeřem jako loni, tedy s Bílovcem. Pohár nám zatím ukázal, že se některé věci nemění, a že už teď jsou některé naprosto odlišné. Ani jedno neznamená nutně úspěch nebo selhání. S jistotou se však dá už teď prohlásit, že se bude jednat o zajímavou a napínavou sezonu, ve které vás, fanoušky, budeme jako vždy, nezbytně potřebovat. Veliké díky všem, co přišli ať už na jednu třetinu nebo všechna čtyři utkání. Je radost zahlédnout černo oranžovou sílu i na tribuně a zaslechnout Mirkův hlas i přes kvílející parkety, hvizd píšťalek, pokyny trenérů a komunikaci spoluhráčů na hřišti.

Druhé kolo se odehraje již se zmíněným Bílovcem, po loňské porážce 3:9 jim máme co oplácet. Zápas se odehraje od 15:30 na stejné hale v Krásném Poli. Budeme se těšit!

  • Hanys Šprinc, brankář